2010 Düğün Pastası Trendleri Nasıl Yapılır? Ayrıca size fikir verecek 3 yorum var. Tarif püf noktaları, binlerce tarif ve daha fazlası… Nilay Tulum Türkçe 2010, Butik Pasta, Çiçekler, Damat, Düğün, Düğün Pastası, Düğün Pastası Resimleri, Gelin, Gelinlik, Moda, Modeller, Organizasyon, Pasta, Salon, Yemek Tarifleri, Evlilik Hazırlıklar
Çıkış tarihi: 27 Mayıs 2010
4 5 5 1
Düğün ve pasta denilince aklımıza 4-5 kat hamuru ve bol kremadan oluşan gelin ve damat görüntüsü gelir. Son yıllarda düğün pastaları bu kalıptan çıkarak bambaşka bir noktaya geldi.
Yaratıcılık, estetik ve lezzeti bir arada sunan pasta, düğünlerin en önemli öğesi haline geldi.
Ayşem Hanım’ın 2010 yılı düğün pastası modellerinin her biri başlı başına birer sanat eseri. Düğününüz için unutulmaz bir pasta istiyorsanız kesinlikle onu arayın derim.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]