Merhaba sevgili arkadaşım,
Yeni başlayanlar ve bazen yemek pişirme deneyimi olan insanlar, bütün bir enginarı aldıklarında, onu nasıl çözeceklerini düşünürler. Evde hepimiz enginarları öyle ya da böyle sıralarız, ancak biz onları ayıklayana kadar genellikle siyaha dönerler. Ancak, bu konuda birçok soru var.
Geçen hafta bu soruyu bu işin uzmanına sormak için markete gittim 🙂 Evet uzmanlar her gün yüzlerce enginar soyan pazar gazileri 🙂 Enginarı o kadar çabuk soyuyor ki nasıl yapıldığını anlayamıyorsunuz bile onları sırala.
Kendisine sorduğumda öncelikle keskin bir bıçağa ve limonlu suya ihtiyacı olduğunu söyledi. Gerisi elinizin hızına bağlıdır.
Nasıl çıkarıldığını sizler için adım adım anlattım.
Enginarlı tariflere ulaşmak için bu linke tıklamanız yeterli…
Aşk…
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]