Ev Yapımı Hamburger Tarifleri – Favori Tariflerim

Evde Hamburger Köfte Nasıl Yapılır, Evde Hamburger Köfte Nasıl Yapılır?

Vejetaryenler için; dana döş ve nuar bahsettiğim fiyatlara kasabınızdan alınır. Kalın ayna, birlikte çekilmiş, bu önemli bir hayvandır. Nuar yağsız et, göğüs yağ oranı iyi. Birbirlerine iyi yardım edecekler. Nuar’ı değiştirmek isterseniz; Ayrıca contrafile kullanabilirsiniz.

Kıymamıza karabiber, tuz ve 1 yemek kaşığı hardal eklenir. Sakız kıvamına gelinceye kadar güzelce yoğururlar. .

Çörekler, hamburger topuzumuzdan biraz daha büyük olacak şekilde yapılmıştır. Pişirirken çekme sınırını dikkate almalıyız. Orta boy bir tencere iyi bir görünüm sağlar. Hazırladığımız toplarımız streçle kapatılarak 45 dakika buzdolabında dinlendirilir. İyi hamburgerler uygun şekilde kullanılmış etlerden yapılır. Ana şey yemek yerken etin tadına bakmaktır.. Baharatlar bunaltıcı olmamalı, çok karıştırılmamalı ve tarifimde anlatıldığı gibi çok temiz et kullanılmalıdır.

Dinlenme hayvanlarımız; İlk adım olarak, sıcak yapışmaz bir tavada kapatılır. Her yüz 1-2 dakika tutulur. Bu yöntem etin kurumaması ve suyunun içeride kalması açısından oldukça önemlidir. Köfteleri pişirme sırasında hiçbir zaman bastırmayın veya kesmeyin.

Yazdırdıktan sonra dubleks pişirmeyi tamamlayın.

Yemek yemeyi seviyorum.❤️🔝🎈

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın