medyauzmani.com

Fasulye ve Tavuk – En Sevdiğim Yemek

Ben önceden pişirdiğim fasulyeleri kullandım. Hazır yoksa bir gün önceden ıslatıp ertesi gün düdüklü tencerede kaynatabilirsiniz.

Öncelikle yemeklik doğranmış soğanları zeytinyağında rengi değişene kadar kavuralım. Küp şeklinde doğradığımız tavuk etlerini ekleyip kavurmaya devam edelim, salçayı koyup çevirelim daha sonra doğranmış biberi ekleyip biraz kavuralım. Son olarak sıcak su ile haşlanan kuru fasulyeleri ilave edin ve tuzu değiştirdikten sonra pişmeye bırakın. 25-30 dakikada tamamen pişecektir. Kuru fasulye ve tavuk hazır. Yanında pilav ve turşu ile servis edelim.

Afiyet olsun.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın