Havuçlu kabak salatası – Tarifler.net.tr – pratik tarifler

Havuç ve kabak salatası nasıl yapılır? Tarif püf noktaları, binlerce tarif ve daha fazlası… Nilay Tulum Hindi 20 dakika, hafif, havuç, kabak, karışık yoğurt salatası, pratik salata, yoğurtlu havuç salatası, yoğurtlu kabak salatası, pratik tarifler

12 4.42 5 1

Teyzemin en sevdiği tariflerden biri. Harika bir lezzet ve çok az kalori içeren büyük bir kase yeseniz bile sizi rahatsız etmez. Diyet yapan arkadaşlara tavsiye yağları biraz daha azaltın…

Aşk…

Kabak ve havuç salatası tarifi için malzemeler

    3 havuç 1 kabak 1/2 su bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı dövülmüş ceviz 2 diş ezilmiş sarımsak 1 çay bardağı yoğurt 1 yemek kaşığı sirke Kırmızıbiber tuzu

Havuç ve kabak salatası tarifi nasıl yapılır?

Havuç ve kabağı rendeleyin, havuçları tavaya alın ve fazla erimemesi için 5-10 dakika kadar kavurun. Kabağı ekleyin ve yumuşayana kadar sotelemeye devam edin. Pişen sebzeleri ocaktan alın ve soğumasını bekleyin. Ceviz, sarımsak, yoğurt, sirke, tuz ve kırmızı biberi ekleyip karıştırın. Arzuya göre üzerine dövülmüş ceviz serperek soğuk servis yapın.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın