medyauzmani.com

Hurma Bonbon – Tarifler.net.tr – Pratik Tarifler

Benim için mutfaktaki en önemli şeylerden biri artıkları değerlendirmektir. Blog dışında bir çok firma için farklı yemek içerikleri ile çalışıyorum. Bu, yeni tariflerin geliştirilmesini ve fotoğraflanmasını içerir.

Bilmiyorsanız, daha doğrusu blogumda yayınlanmıyor, bazen 3-5 çeşit pişirilip üzerinde çalışılıyor. Tabii bu iş yemek yemekle ya da komşularımıza hizmet etmekle bitmiyor. Her şeyim kalmasa bile pasta, pandispanya, krema gibi artık malzemeleri buzluğa atıp acil durumlar için kullanıyorum. Bonbonların tarihi böyle ortaya çıktı 🙂

Ramazanda ve bayramlarda çok şık ve lezzetli bir ikram olabilir.

Hazırladığınız pandispanya yurt dışında satılanlara göre daha çok keke benzer ve daha tatlı olduğu için kek kullanmanız sizin için daha uygun olacaktır.

Pastacı kreması yerine 3 yemek kaşığı puding de kullanabilirsiniz. Çiğ kremanız hazırsa 1 yemek kaşığı pudra şekeri ile tatlandırabilirsiniz.

Önemli not: Tarihler çok büyük değilse 6-7 kullanın.

Aşk…

Bonbon tarifi malzemeleri

    3 su bardağı ufalanmış kek 3 yemek kaşığı muhallebi veya (3 yemek kaşığı çiğ krema + 1 yemek kaşığı pudra şekeri) 4 hurma

dekorasyon için:

    Yer fıstığı, fındık ve rendelenmiş hindistan cevizi

Hurma bonbon tarifi nasıl yapılır?

Hurma çekirdeklerini çıkarın ve küçük küpler halinde kesin. Ufalanmış kek parçalarını derin bir kaba alın. Puding ve hurmaları ekleyip yoğurun. Hamuru ceviz büyüklüğünde parçalara ayırın. Her bir parçayı dilediğiniz gibi fındık, antep fıstığı veya hindistan cevizine bulayın. Kağıt üzerinde servis yapın.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın