Hürrem Göz Tatlısı Tarifi Nasıl Yapılır?

Hürrem Göz Tatlısı Tarifi, Hürrem Göz Tatlısı Tarifi Nasıl Yapılır?

Jöleyi paketin üzerinde yazdığı gibi hazırlayalım ve kaseyi suyla çalıştırıp fazla suyunu süzdükten sonra ıslak zemine 3-4 yemek kaşığı jöleyi dökelim.

Jölenin içine 1 dilim kivi koyalım, jölelerin bir tarafını soğumaya bırakalım, kremayı hazırlayalım.

Süt, şeker, nişasta ve unu bir tencereye alıp karıştıralım, ardından ocağa alıp sürekli karıştırarak koyulaşana kadar pişirelim. Yoğun kıvamlı kremaya vanilin ve margarini ekleyip karıştırarak pişirmeye devam edin. Margarin eriyip karışınca kremayı ocaktan alın ve soğumuş katılaşmış jölenin üzerine kaseyi eşit şekilde doldurarak yavaş yavaş dökün.

Yiyecekler sıcakken ısıtabilir veya buzdolabında soğutabilirsiniz. Daha sonra tatlıyı bir tabağa ters çevirerek ve etrafına bisküvi serperek servis edebilirsiniz.

Hürrem Göz Tatlısı hazır.

Deneyecek olanlara bol şans

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın