İncir ezmesi – Tarifler.net.tr – pratik tarifler

Mayali Restaurant Executive Chef Mohsen, bir aydır beklediğim nefis incir tarifini bizlerle paylaştı.

Myali’de o geceye damgasını vuran ve benimle tadanların ısrarla tarifini istediği bu tatlıyı bir an önce denemenizi öneririm. İncir ve hurmanın bu mükemmel uyumunu denediğinizde neden bu kadar övdüğümü daha iyi anlayacaksınız.

Henüz evde yapmadım, yaparsanız deneyimlerinizi benimle paylaşmanızı bekliyorum.

incir lor tarihi

İncir ve hurma kombinasyonunun bu kadar lezzetli olacağını hiç düşünmemiştim. Tarif orijinal ölçülerde olduğu için size fazla gelebilir. Miktarın yarısı ile tüm ailenize yetecek kadar tatlı yapabilirsiniz.

Aşk…

incir lor tarihi

İncir ve hurma lor tarifi için malzemeler

    500 gr kuru incir 500 gr hurma 1.500 gr krema 750 gr tereyağı 350 gr hindistan cevizi sütü

İncir loru tarifi nasıl yapılır?

İncirleri ve hurmaları ayıklayıp küçük küçük doğrayın. İncir, hurma, krema ve tereyağını bir tencereye alıp rengi dönene kadar pişirin.Piştikten sonra blenderdan geçirdiğiniz hindistan cevizi sütünü ekleyin ve tepsinin dibine bisküvileri ekleyin, üzerine karışımı dökün ve soğumaya bırakın. . Servis et. soğuk.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın