medyauzmani.com

Ispanak kök yemeği – pişirme sırları – pratik tarifler

Ispanak kökü yemeği nasıl yapılır? Tarif ipuçları, binlerce tarif ve daha fazlası… Nilay Tulum Türk 50 Dakika, Besleyici, Kök Ispanak, Pratik, Vitaminli, Zeytinyağlı Ispanak, Tarifleriniz

1 5 5 1

Helal hanım bize çok dengeli, bol vitaminli ve çok hikmetli bir tarif gönderdi. Elinize sağlık…

Pek çok kişi ıspanağı pişirirken çok öğütülmüş olduğu için kökü atar. Ancak kökleri ıspanağın vitamin bakımından en zengin kısmıdır. Ayrıca lif içeriğinden dolayı bağırsaklar için oldukça faydalıdır. teşebbüs! 😉

Ispanak Kökü Tarifi İçin Malzemeler

    Yarım kilo ıspanak 1 orta boy kuru soğan 1 yemek kaşığı kırık pirinç 2 küp şeker 1 tatlı kaşığı tuz 1 küçük domates 5 yemek kaşığı EVOO 2 su bardağı su

Ispanak kökü tarifi nasıl yapılır?

Tencereye zeytinyağını alıp yemeklik doğranmış soğanları ekleyin. kızarana kadar kızartın. Pirinci tuz, şeker ve doğranmış küçük domatesleri ekleyin, kabuğunu soyup biraz daha kavurun. Yıkanmış ıspanakları köklerimizin içine koyup suyumuzu ilave edip pirinçler yumuşayana kadar pişiriyoruz. Limonla soğuk servis yapın.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın