Kabak Çorbası (lezzet deposu)

Balkabağı Çorbası Tarifi Malzemeler (Lezzet Dükkanı)

  • 1 kilo kabak
  • 1 havuç
  • 1 patates
  • 1 soğan
  • 2 litre
  • 1 su bardağı süt suyu
  • 3 diş sarımsak
  • tuz
  • karabiber
  • köri
  • 1 su bardağı et suyu

Balkabağı çorbası tarifi (lezzet deposu) nasıl yapılır?

kartal değilTarifler.net.tr
  1. İlk olarak kabak ve patatesleri doğrayıp su ile haşlayalım.
  2. Soğanı yemeklik doğrayıp ayrı bir tavada kavurun. Rendelenmiş havuçları ekleyin ve kavurmaya devam edin.
  3. Kavrulan malzemeleri kabaklara ekleyin.
  4. Üzerine sütü, suyu ve baharatları ekleyip blenderdan geçirelim. Afiyet olsun.

Fotoğraflı Balkabağı Çorbası (Saklama Aromalı) Tarifi

  • Kabak
  • börek tarifi
  • çorba
  • ambar
  • lezzet:
  • kek tarifleri
  • yamaçlar
  • tarifler
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • tarifler

Sonraki haber:

Yüksük çorbası

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın