Kabak Ezmesi – En Sevdiğim Yemek

Kabak Ezmesi Tarifi için,

Sadece iki malzemeyle 20 dakikada yapabileceğiniz kolay, lezzetli ve lezzetli bir tatlı yaptım. Sonuçlar olumluydu. umarım sen de beğenirsin

Kabaklarımızın kabuklarını ve çekirdeklerini ayıklayıp yıkayalım ve rendenin ince tarafıyla ovalayalım.

Daha sonra kabakların suyunu elinizle sıkın ve bir tencereye koyun. Üzerine pudra şekeri serpin.

Tencereyi ocağa alıp, şeker eriyene ve kabaklar suyunu çekene kadar kısık ateşte ısıtın.

15 dakika. pişir onu.

Pişmiş kabaklar sıcakken içine iri kırılmış cevizleri koyun.

Ardından cevizle süsleyin.

Yapanlara şimdiden hayırlı olsun.

Kabak Ezmesi hazır.

Afiyet olsun.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın