Kabak Kereviz – En Sevdiğim Yemek

Evet her zaman havuçla yaptığımız kerevizi bu sefer balkabağı ile yapalım.

Kereviz ben bir dilim kabak kullandım siz boyutunu artırabilirsiniz.

Kabak Kereviz Tarifi için,

Öncelikle kereviz ve balkabağının kabuklarını soyup bir parmak kalınlığında keselim.

Daha sonra halka yaptığımız soğanı tencerenin dibine koyuyorum.

Ardından kereviz ve balkabağı, bir kaç dal kereviz yaprağı, bir su bardağı şeker, bir tatlı kaşığı tuz, 4-5 yemek kaşığı zeytinyağı ve portakal suyunu koyup ocağa alıp 1/2 saat pişirelim. .

Kabak kereviz üzerinde ne kadar iyi göründüğünü göreceksiniz.

Şimdi keyfini çıkarın.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın