medyauzmani.com

Kabak Musakka (Mühürlü Kabak) Tarifi

Kabak Musakka (Oturan Kabak) tarifi için öncelikle kabakları oval şeklinde kesiyoruz. Dilerseniz kızartabilirsiniz ama ben evde olduğumuz bu günlerde şişmanlamayalım diye kızartmadım.

Tencereden yağımızı alıp yağın içine etlerimizi koyuyoruz.

Domates salçamızı ekleyip tekrar koyuyoruz ve kabakları ekliyoruz.

Suyumuzu döküp tuzunu ilave edip kapağını kapatıyoruz ve pişirmeyi bırakıyoruz.

Bu arada bir kase yoğurdu güzelce çırpıp tatlı karışımı getiriyoruz ve iki diş sarımsağı kesip yoğurdumuza ekleyip karıştırıyoruz.

Kabaklarımız pişince servis edip yoğurdu döküyoruz.

Kabak Musakka / Kabak Servise Hazır

umarım memnunsundur

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın