Kabak yumurtası nasıl yapılır? Ayrıca size fikir verecek bir yorum var. Tarif Püf Noktaları, Binlerce Tarif ve Daha Fazlası… Nilay Tulum, Türk Kahvaltısı, Kabak, Kolay, Yumurta, Kahvaltılık Yemekler
Çıkış tarihi: 05-12-2007
4 5 5 1
Dün akşam pankek çok istedim yaptım ama kabak rendesini fazla abarttım. Üzerine sarımsaklı yoğurt döktüm o kadar lezzetli oldu ki eşimin 10 parmağından 2 tanesi eksik şimdi :))))
İçerik Tablosu
Kabak yumurtası tarifi malzemeleri
- 1 orta boy kabak 3 yumurta 1 su bardağı kahve unu 1 dal yeşil soğan 2-3 dal dereotu 2-3 taze nane yaprağı Tuz ve karabiber Tereyağı
Kabak yumurtası tarifi nasıl yapılır?
Kabağı kazıyın ve yıkayın, ardından rendeleyin. Rendelenmiş kabak suyunu tel süzgeçten geçirin. Yeşil soğanı, dereotunu ve naneyi ince ince doğrayın ve kabaklarla karıştırın. Yumurtayı ekleyin ve bir macun haline getirin. Yağı bir tavada ısıtın, harcı dökün ve kızartın, sonunda yumurtaları kırmaya devam edin. Oğlan bol sarımsaklı yoğurtla sıcak sıcak ye Yyiyinnnnnnnnn 🙂
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]