medyauzmani.com

Kahvaltı Burrito Pizza – En Sevdiğim Yemek

Merhaba arkadaşlar sizlere basit ve lezzetli bir pizza tarifi vermek istiyorum, hem kahvaltı sofralarınıza renk katacak hem de canı pizza isteyenler için evde hızlıca hazırlama imkanı sunan lezzetli bir tarif.

Faydalı ve lezzetli bir pizza tarifi için malzemeleri hazırlamaya başlayalım.

Mantarları küçük bir tencerede kaynar su ile 5-10 dakika pişirin. Kaynatalım, sudan tasarruf edelim ve soğutalım, onlarla uğraşmak zorsa konserve mantar kullanabilirsiniz.

Soğuyan mısırı sıcak suyun içine atıp erimesini sağlayalım ve ardından süzerek güzelce kurulayalım. Kaşar peyniri rendeleyelim. Domatesleri, sucukları ve zeytinleri küçük küçük doğrayalım ve tüm malzemeler hazır olunca baharatları ve tuzu ekleyerek karıştıralım.

Dilerseniz içerisine sevdiğiniz veya birleştirmek istediğiniz malzemeleri ekleyebilirsiniz.Pizzanın içindeki biber, sucuk, salam gibi malzemeler hazır olduğunda hamuru geniş bir zemine açıp bölelim 4 .

Daha küçük bir pasta istiyorsanız, birkaç parçaya bölebilirsiniz.

Bu çerezlerin tadı herhangi bir olumsuz etki yaratmayacaktır.

Üçgen kesilen hamurun ana tarafına 2-3 kaşık çamur koyup hamurun ana tarafına muhallebiyi yayın, kenarlarını kapatıp biraz gevşekçe sararak rulo şeklini verelim. Mayanın açılmasını önlemek için hamurun ucunu suyla ıslatıp yapıştıralım.

Tüm malzemeleri bu şekilde hazırladıktan sonra keklerin sığacağı büyüklükte bir kaseye 1 yumurtayı kıralım ve çırpalım ve başka bir kaba kırıntıları ekleyip yayalım. Yemek pişirmek için, yavaş yanan ocağa çok büyük bir tava koyalım, ısıtalım, kızgın tavaya 3 yemek kaşığı sıvı yağ koyalım ve yağ kızınca tavayı dolduracak kadar kek yapalım.

Tencerenin boyutuna göre iki veya üç kez pişirme tamamlanır.

Kekleri hazırlayalım, her bir tencereyi tek tek önce yumurtaya sonra galeta ununa kuru bir yer kalmayana kadar batıralım ve bekletmeden sıcak bir tavaya atalım.

Kızaran böreklerin diğer tarafını bir tarafa çevirelim ve ara ara kaşık yardımıyla sıvı yağ ilave edelim ki iyice kavrulsun. Arkadaşlar bu kekleri pişirirken çok fazla yağ kullanmamaya dikkat etmelisiniz ne kadar çok yağ kullanırsanız kekler o kadar emici olur o yüzden biraz daha yağ eklemeniz gerekir ve onsuz da pişirebilirsiniz. yağ sizin için sorun değilse.

Tüm kurabiyeleri bu şekilde pişirdikten sonra kurabiyeleri sıcak servise hazır hale getirebilirsiniz.

Pizza Börek kahvaltıya hazır.

Deneyecek olanlara bol şans.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın