medyauzmani.com

Kahvaltısız Krep – En Sevdiğim Yemek

Sade Kahvaltılık Krep tarifi için öncelikle yumurtaları, sütü ve tuzu derin bir kaba alıp iyice çırpalım.

Unu ekleyip tekrar çırpın.

Karışım boza kıvamına gelince işlem tamam demektir.

Krepi pişireceğimiz tavayı çok sıcak bir ocağa alalım ve iyice ısıtalım.

Tava ısınınca biraz sıvı yağ dökelim ve tavayı yağlayalım, tavanın altını orta ateşe getirelim ve içine 1 kepçe pankek hamurunu dökelim.

Tavayı sağa sola yatırarak hamuru yayalım, hamur yayılırken pişmeye bırakalım.

Pişen krepimizi ters çevirelim ve diğer yüzünü de pişirelim.

Kalanını da aynı adımları izleyerek pişirelim.

Daha sonra pankekleri sıcak olarak servis edebiliriz.

Deneyecek olanlara bol şans

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın