Karışık et içeren bir tarif için,
Zeytinyağlı sebzelerden arta kalan bir melez et ortaya çıktı.
Yavaş yavaş bir tencereye sebzeli, kabaklı, pırasalı, kırmızı biberli ve domatesli karışık yemek yedim.
Güneşli mevsimin tatlı esintisi, kokuyla dolu, harika bir tat. Biliyor musunuz kızlar, ev yapımı yoğurtla yerken yanınızda bir tekne var.
Bir keresinde bardağı biraz baharatla değiştirmiştim.
Kıymaya pirinç, soğan, salça, tuz, yağ ve domates sosu ekledikten sonra kekik, kimyon, kuru nane, karabiber, toz kırmızı biber, 1 diş sarımsak ekleyerek iç harcı hazırladım.
Karışık Etler Farklı ve lezzetli tatlarla dolu.
Keyfini çıkarın 😍😍😍
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]