Kaşarlı patlıcan için çok farklı bir tarifi sizlerle paylaşıyorum.
Mezeler ve et yemekleri istiyorsanız, bu kahvaltı için lezzetli bir tarif.
Cheddar Puflu Patlıcan Kızartması yapmak için önce patlıcanı soyun ve acılığını gidermek için tuzlu suda bekletin.
Sonra yıkayıp hafifçe sıkıyoruz ve kesiyoruz.
Başka bir kapta yumurtayı çırpma teli ve un ile çırpın. Rendelenmiş kaşar peyniri ile karıştırın. Patlıcan dilimlerinin üzerine yayılmasını sağlayın. Eğer zorsa, bir yumurta ekleyin.
Bu peynir karışımını patlıcan dilimlerinin bir tarafına koyup tavaya koyuyoruz.
İçi pişsin diye altını çok açmıyoruz.
Çedar peynirinin akmaması için fazla doldurmayın.
Kağıttan çıkarıyoruz. Yağ kızınca bir tabağa alıp maydanozla süsleyelim.
Kaşarlı Patlıcan Kızarmış hazır.
Afiyet olsun..
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]