medyauzmani.com

Kavrulmuş Brüksel Lahanası

Kavrulmuş Brüksel Lahanası Malzemeler

  • 800 gr Brüksel lahanası
  • 1 soğan
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 fincan kahve pirinç
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı kara biber
  • 1 çay kaşığı kırmızı biber

Kavrulmuş Brüksel Lahanası Tarifi Nasıl Hazırlanır?

yemebaskı tarifi
  1. Öncelikle Brüksel lahanalarını güzelce yıkayıp uçlarını keselim.
  2. Daha sonra soğanı ince ince doğrayıp üzerine bir yemek kaşığı salça ekleyip kavurmaya başlıyoruz.
  3. Ardından Brüksel lahanalarını atın ve tencerenin kapağını kapatın.
  4. Tencereyi açmadan 15 dakika pişirelim.
  5. Daha sonra kapağı açın, bir bardak su ekleyin ve baharatları atın.
  6. 20 dakika daha pişirelim, yoğurdun tadını çıkaralım.

Kavrulmuş Brüksel lahanası tarifi

  • tatlı tarifi
  • Brüksel
  • kavurma
  • tomurcuklar
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Osmanlı döneminden ayva yemeği

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın