/*------------------------------------------------ * Shrink Header ------------------------------------------------*/ $(window).on('scroll', function () { var scroll = $(window).scrollTop(); if (scroll >= 110) { $(".sticky-bread").addClass("sticked"); } else { $(".sticky-bread").removeClass("sticked"); } });
$(".icon-share").click(function () { event.preventDefault(); $(".shareArea").addClass("active");
});
$(document).on('click', function (e) { if ($(e.target).closest(".icon-share").length === 0) { $(".shareArea").removeClass('active'); }
if ($(e.target).closest(".dotsAreaContent").length === 0 && $(e.target).closest(".icon-dots").length === 0) { $(".dotsAreaContent").css('visibility', "hidden"); } });
$(".a-plus").click(function () { var sBox = $(".a-plus-inp").attr("data-sBox"); var status = $(".a-plus-inp").attr("data-status");
var currentFont = parseInt($(".a-plus-inp").val()); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } else if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; }
if (status == "down") { currentFont = parseInt(currentFont - 1); if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; } } else if (status == "up") { currentFont = parseInt(currentFont + 1); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } $(".a-plus-inp").attr("data-sBox", sBox); $(".a-plus-inp").attr("data-status", status); }
$(".a-plus-inp").val(currentFont);
$("#newsRead .bottom .left .detail p").css("font-size", currentFont); });
Közlenmiş domates çorbası tarifi malzemeler
- kubbeler 1 kilo
- 1 soğan
- 3-4 diş sarımsak
- İki bardak soğuk su
- 2 yemek kaşığı un
- 2 yemek kaşığı tereyağı
- 1 yemek kaşığı domates salçası
isteğe bağlı olarak
- Kurutulmuş nane
- zaatar
Talep üzerine
- çıtır ekmek
- peynir
Közlenmiş domates çorbası tarifi nasıl yapılır?
Normalde domates çorbasını sevmeyen biriyim ama bu tarifi çok beğendim ve sürekli yapıyorum ve sizlerle paylaşmak istedim. 😊.
- Domatesleri ne çok ince ne de çok kalın olmayacak şekilde dilimliyoruz ve soğanı da aynı şekilde çok ince olmayacak şekilde yarım ay şeklinde doğruyoruz ve fırın tepsisine alıyoruz. (Ekteki resmi görebilirsiniz)
- Sarımsakları ekleyip önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında yarım saat pişirin.
- Piştikten sonra kavrulan malzemeleri rondoya alıp iki su bardağı soğuk suyu ekleyip rondodan geçiriyoruz.
- Bu arada unu ve yağı bir tencereye eleyin.
- Ardından salçayı ekleyip kavurmaya devam edin.
- Rondodan geçirdiğimiz domatesleri süzgeçle (kabuğu telin üzerinde kalacak) süzerek kaseye ekliyoruz.
- Fazladan bir bardak su ekleyin ve 5 dakika daha kaynatın ve hazır, afiyet olsun.
Resimli kavrulmuş domates çorbası tarifi
function voteComment(comment_id, type) { jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'voteComment', comment_id:comment_id, like:type }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ if(type == 'like'){ current_count = $(".likeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".likeCount_"+comment_id).html(current_count1); }else{ current_count = $(".dislikeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".dislikeCount_"+comment_id).html(current_count1); }
}else{ alert("Bu yorumu daha önce oylamışsınız."); } } }); }); } function reportComment(comment_id) {
var report = prompt("Rapor sebebini belirtiniz."); if(report.length > 3){ jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'reportComment', comment_id:comment_id, content:report }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ success_alert("Yorum bildirildi."); }else{ danger_alert("Bu yorumu daha önce raporlamışsınız."); } $(".com-report-button").attr('onclick', 'danger_alert("Üst üste yorum bildiremezsiniz.")'); } }); }); }else { danger_alert("Rapor sebebini lütfen doldurun"); } }
İçerik Tablosu
Sonraki haber:
merhem
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]