Kavrulmuş Havuç Tarifi – En Sevdiğim Yemek

Merhaba arkadaşlar yapımı çok kolay ve her yemeğe yakışan harika bir tarifim var🍴😋

Kaynakları dilediğiniz gibi artırıp azaltabilirsiniz.

Dereotu ince doğrayın, havuçları soyun ve ikiye bölün.

Küçük bir çeşmeye havuçları koyup su dökelim.

Dilerseniz havuçları kesip haşlayabilirsiniz tercih sizin :))

Sırasıyla orta ateşte pişirmeden pişirelim.

Suyu süzüp tamamen kurumasını bekleyelim ya da kağıt havlu ile silebilirsiniz.

Bunu yapmanın amacı, kızartma sırasında yağın içine su sızmasını ve tehlikeli hale gelmesini önlemektir!

Havuçları dilediğiniz gibi doğrayalım ve kızgın yağda tuz ekleyip karıştırarak kızartalım.

Ocaktan almak üzere olduğumuz kekik ve dereotu ekleyip karıştıralım, ardından ocağı kapatalım.

Soğuyunca tadını çıkarabilirsiniz 🍴👌

Dilerseniz üzerine yoğurt döküp servis edebilirsiniz.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın