Kavrulmuş kuru fasulye

Kavrulmuş Fasulye Tarifi Malzemeler

  • 2 su bardağı kuru fasulye
  • yarım soğan
  • zeytin yağı
  • tuz

üzerine;

  • Sarımsak
  • yoğurt
  • tuz

Kavrulmuş fasulye tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

  1. Merhaba kuru fasulyeyi 15 dakika haşlayın.
  2. Soğanları kavuralım.
  3. Fasulyeleri ekleyip hepsini birlikte kavuralım.
  4. Sarımsaklı yoğurt yapıp üzerine dökelim. Sağlıklı günler dilerim.

kavrulmuş fasulye tarifi

  • tatlı tarifi
  • Fasulye
  • kavurma
  • kurutulmuş
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Kavrulmuş Brüksel Lahanası

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın