Kırmızı Pancar Turşusu Tarifi için,
Öncelikle pancarı güzelce yıkayıp kabuğuyla birlikte düdüklü tencerede 30 dakika pişiriyoruz.
Not: Kabuğu soymadan pişirirsek rengi içeride kalır.
Pişip pişmediğini kontrol edip derisini yıkıyoruz.
Daha sonra parçaları kesip tencereye alıyoruz.
Suyunun yarısını, sirkenin yarısını döküyoruz.
Not: veya damak zevkinize göre sirke ekleyin.
tuz koyuyoruz. Kaynamaya başlayınca 5-10 dakika pişiriyoruz.
Sarımsağı ekleyin ve kavanozu suyuyla doldurun.
Çok susuyoruz.
İstediğimiz zaman açıp kullanabiliriz.
Kırmızı Pancar Turşusu hazır.
yemek istiyorum 🌹
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]