Kavrulmuş Pancar – En Sevdiğim Yemek

Kırmızı Pancar Turşusu Tarifi için,

Öncelikle pancarı güzelce yıkayıp kabuğuyla birlikte düdüklü tencerede 30 dakika pişiriyoruz.

Not: Kabuğu soymadan pişirirsek rengi içeride kalır.

Pişip pişmediğini kontrol edip derisini yıkıyoruz.

Daha sonra parçaları kesip tencereye alıyoruz.

Suyunun yarısını, sirkenin yarısını döküyoruz.

Not: veya damak zevkinize göre sirke ekleyin.

tuz koyuyoruz. Kaynamaya başlayınca 5-10 dakika pişiriyoruz.

Sarımsağı ekleyin ve kavanozu suyuyla doldurun.

Çok susuyoruz.

İstediğimiz zaman açıp kullanabiliriz.

Kırmızı Pancar Turşusu hazır.

yemek istiyorum 🌹

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın