medyauzmani.com

Kırmızı Fasulye Çorbası Tarifi – Tariflerim

Bu lezzetli barbunya tarifi için önce barbunyaları ayıklayıp bir tencereye koyalım. 10-15 dakika üzerini geçecek kadar sıcak su ekleyerek başlayalım.

Bu arada patatesleri ve havuçları küçük küpler halinde doğrayalım.

Biber, soğan ve sarımsağı ince ince doğrayıp tencereye alın.

Yağ ekleyin ve kızartın.

Havuç ve patatesi ekleyip kavurmaya devam edin.

Sarımsak ve baharatları ekleyip karıştırın.

Sıcak suyu ekleyelim.

Üzerine domates püresini koyalım. Kaynamaya başlayınca altını kısalım.

Sebzeler yumuşayana kadar yarım saat pişirelim.

Bir tabağa alıp limon ve maydanozla servis edelim. Barbunya fasulyesi gönderilmeye hazır.

Afiyet olsun.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın