Kızartmadan karın kesisi nasıl yapılır? Bu tarifi denemelisiniz

Kızartmadan karın kesisi nasıl yapılır? Bu tarif için denemeniz gereken malzemeler

  • 3-4 patlıcan

sıvı yağa uygulama için;

  • 2 yemek kaşığı yağ
  • 1 soğan
  • 3 diş sarımsak
  • 2 yeşil biber
  • Yarım kırmızı biber
  • 150-200 gr kıyma
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • maydanoz
  • sekiz
  • kırmızı biber
  • tuz

yukarı:

  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 çay kaşığı su

Kızartmadan karın kesisi nasıl yapılır? Bu tarifi denemelisiniz

yemebaskı tarifi

  1. Patlıcanı istediğimiz büyüklükte kestikten sonra dışını zeytinyağı ile yağlayıp fırın tepsisine diziyoruz ve yaklaşık 30 dakika pişiriyoruz.
  2. Pişen patlıcanları çatal yardımıyla ezdikten sonra soğumaya bırakın.
  3. O sırada iç harcı için tavaya zeytinyağını alıyoruz, doğranmış soğan ve sarımsağı ekleyip karıştırıyoruz, ardından kıymayı ekleyip kavuruyoruz ve kıymayı kavurduktan sonra biber, tuz ve baharatları ekleyip karıştırıyoruz. .
  4. Soğuyan patlıcanı iç harcımız ile bolca dolduruyoruz. Dilerseniz üzerini biber ve domates ile süsleyebilirsiniz.
  5. Bir bardak sıcak suda erittiğimiz salçayı tepsinin kenarından döküyoruz.
  6. 170 derecede önceden ısıtılmış fırında 35-40 dakika pişirin.

Resimli yırtmaçlı bu tarifi kızartmadan mutlaka denemelisiniz.

  • (kızartma olmadan
  • tatlı tarifi
  • denemelisin
  • karın
  • Nasıl
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • Yemek tarifi
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Yapmak?
  • kesi
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Susamlı ve Cevizli Kurabiye

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın