Küp Pide Tarifi – Tatlılarım

Küp haline gelen hamur için; Kuru maya, toz şeker, ılık suyu bir kaba alıp karıştıralım ve 10 dakika dinlendirelim.

Hazırladığımız malzemeleri unun içine dökelim ve karıştıralım.

Azar azar ılık su ekleyin, yumuşak hamur yoğurun ve kabarmasını bekleyin.

İç için; Biber, soğan ve domatesleri serpin.

Sarımsak dolabına gidelim.

Bir kaseye kuşbaşı et, yeşil biber, soğan, domates, sarımsak, karabiber, kırmızı biber, tuzu koyup karıştıralım.

Hamurun orta kısımlarını kıralım ve yuvarlak şekilde açalım.

İçine ezilmiş çamuru koyup yayalım.

Pideyi önceden ısıtılmış 200° fırında üzeri kızarana kadar pişiriyoruz.

Küp Pide hazır.

Afiyet olsun.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın