mandalina kreması

Mandalinalı muhallebi için malzemeler

beyaz şeker için.

  • 1 litre süt
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 2 yemek kaşığı pirinç unu
  • 2 yemek kaşığı un
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 paket vanilya
  • 1 çay kaşığı tereyağı

Mandalinaları püre haline getirmek için.

  • 3 su bardağı mandalina suyu
  • 3 yemek kaşığı nişasta
  • 2 yemek kaşığı şeker (dolu)

Mandalinalı muhallebi tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

  1. beyaz şeker için. 1 litre süt, nişasta, un, pirinç unu ve şekeri karıştırın. Karıştırarak, sertleşene kadar pişirin. Tereyağı ve vanilyayı ekleyip karıştırın ve tabaklara dökün.
  2. 3 su bardağı kadar su, şeker ve mandalina nişastasını hafif koyulaşana kadar pişirin. Şekeri çok sevenler arttırabilir.
  3. Beyaz muhallebi buz gibi soğuduktan sonra üzerine kepçe koyup dilediğiniz gibi süsleyip servis yapın.

Mandalinalı muhallebi tarifi

  • tatlı tarifi
  • mandalina
  • puding
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Çikolatalı kek

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın