Manga Lahanası (en saf haliyle) – En Sevdiğim Yemek

Lahana Sarma Tarifi için,

Lahanayı kaynar suda beş dakika haşlayın. kadar kaynatın.

Hemen çıkarın ve 10 dakika soğuk suda bekletin, yumuşayana kadar bekleyin.

İç çamur için tüm malzemeleri derin bir kaba alın ve iyice karıştırın.

Tuz, karabiber ve tüm baharatlarımızı ekleyip iyice karıştırın.

Büyük bir lahana yaprağını 2’ye bölün, eşyalarımızı ana kısma koyun, kenardan içe doğru katlayın ve rulo gibi sarın.

Birkaç adet haşlanmış lahana yaprağını yağlanmış tavaya koyun ve lahananın üzerini örtecek kadar su ekleyip 20 dakika pişirin.

İsteyenler için salçalı sos yapabilirsiniz 👌

Lahana Mangası hazır.

Afiyet olsun!

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın