Menemen yaparken bazen çok tuzlu olabiliyor. Menemeninizdeki fazla tuzu azaltıp çok daha lezzetli hale getirmenizi sağlayacak lezzet sırrı!
Şimdi sizlerle erkek severlerin bilmesi gereken bir pişirme tekniğini paylaşacağız.
Menemen, Türk mutfağının en sevilen lezzetlerinden biridir. Bazen çok tuzlu olabilir. Bu durumda, harika bir yol imdadımıza yetişir.
Nasıl yapılacak?
Yemeğiniz tuzlu ise 1 su bardağı sıcak suya 1 yemek kaşığı salça veya biber salçası ekleyin.
Bu suya dört damla limon ekleyin.
Macun su ile iyice karışana kadar karıştırın. Daha sonra bu suyu menemenlere ilave edin. Bu yöntem sayesinde fazla su atılacak ve meni yemeği daha lezzetli olacaktır.
Ayrıca bu sayede seminal sıvının çok sulu olduğundan emin olabilirsiniz. Bu yöntem menemini fazla tuzdan arındırmanın en etkili yollarından biri olsa da işe yaradığı da gözlemlenmiştir.
Erkekler için tarif arayanlara tavsiyemiz
Ayrıca menemen yaparken sulu olmasını istiyorsanız “Sulu Menemen” tarifinin anlatıldığı diğer içeriğimizi de mutlaka okuyun. Menemen yaparken işinize yarayacak bir yöntemdir.
Sulu menemen nasıl yapılır?
TARİFSİTENİZ.COM