Meyve soslu pratik kap – Tarifler.net.tr – pratik tarifler

Merhaba sevgili arkadaşım,

Uzun zamandır sizlerle paylaşmayı beklediğim tariflerden biri de Pratik Meyve Sos Kapları. Daha önce bir dergi için hazırlayıp kenara koymuştum. Dosyaları düzenlerken, göndermediğim çok fazla dosya olduğunu gördüm. Artık tozlu geçmiş dosyalarını ondan çıkarma zamanının geldiğine karar verdim.

Şu an vakit olmasa da piyasada bolca çilek var. Peynir içerdiği için kırmızı meyvelerin bu kremamsı tada çok yakıştığını düşünüyorum. Çilek kullanmak istemezseniz şeker miktarını biraz artırarak dondurulmuş vişne veya böğürtlen de kullanabilirsiniz.

Şubat ayı boyunca güzel sürprizler sizi bekliyor 🙂 Sizlerle paylaşacağım tarifleri 3 Şubat – 28 Şubat tarihleri ​​arasında Facebook sayfamızda paylaşabileceksiniz. Yarışmamızda bizzat hazırladığınız tariflerin isimlerini bize vereceksiniz 🙂

Bugün hem blogum hem de sosyal ağlarım hakkında daha detaylı bilgiler vereceğim.

Aşk…

Meyve Soslu Pratik Kup Tarifi Malzemeler

    1 yemek kaşığı haşhaş 500 ml süt 2,5 çay bardağı toz şeker ½ çay bardağı pirinç unu 200 gram mascarpone peyniri veya labne

Meyve soslu pratik kahve fincanı tarifi nasıl yapılır?

Süt, pirinç unu ve şekeri bir tencereye alıp orta ateşte koyulaşana kadar karıştırarak pişirin. Mascarpone ve haşhaş tohumlarını pudinge ekleyin, karıştırın ve ocaktan alın. Hazırladığınız pudingi servis kaselerine paylaştırın. Pudingi buzdolabında bir saat kadar dinlenmesi için oda sıcaklığına gelsin.

Sosu için:

    500 gram çilek veya vişne 1 çay bardağı toz şeker 1 çay bardağı su 1 yemek kaşığı nişasta

Meyve soslu pratik kahve fincanı tarifi nasıl yapılır?

Çilekleri yıkayıp saplarını ayıklayın ve bir tencereye alın. Üzerine şeker, su ve nişastayı ekleyip blenderdan geçirin. Sos koyulaşana kadar orta ateşte pişirin. Ocaktan aldığınız sos oda sıcaklığına gelince muhallebinin üzerine gezdirip servis yapın.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın