Muhammara (Kahvaltı Ezmesi) Tarifi, Nasıl Yapılır?
Merhabalar, çok kullanışlı ve lezzetli olan muhammarayı etli ve tavuklu yapabilirsiniz, kahvaltıya çok yakışır.
Muhammara yapmak için önce eti robottan geçirip geniş bir kaba koyalım.
Eti elimle ezmeye çalıştım açıkçası zor oldu tavsiye etmem :))
Biber salçasını koyup karışana kadar karıştıralım.
Baharatları ve kıyılmış fındıkları alıp karıştıralım.
Baharatları göz kararı kullandım siz zevkinize göre değiştirebilirsiniz.
Ayrıca salça tuzlu olduğu için tuz kullanmadım.
Son olarak tahin ve zeytinyağını ekleyip iyice karıştırın.
Muhammara (Kahvaltı Salçası) hazır.
çok iyi ❤
Muhammara (Kahvaltı) Tarifi Yapılışı Fotoğrafları:
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]