Nar Ekşili Ekmek – Tatlılarım

Hepimizin severek yediği ve severek yediği en lezzetli vejetaryen tariflerle karşınızdayız.

Bol nar ekşili kötü yemek için üç su bardağı bulguru bir tepsiye alıyoruz. 2 yemek kaşığı tatlı biber salçası, 1 yemek kaşığı acı biber salçası, 1 yemek kaşığı domates salçası ekleyin ve karıştırın.

Kurutulmuş domates ve bulguru ellerimizle çiğ çiğ et kazır gibi 4-5 dakika direniyoruz, ağzı kapatılacak bir kaba koyuyoruz, 3 su bardağı sıcak su döküp karıştırıyoruz, sonra kapağını kapatıp kapağını kapatıyoruz. kapak. bulguru şişmeye bırakın.

Taze soğanların kalın yapraklarını ayıklayıp güzelce yıkayıp suyunu süzüyoruz. Süzüp süzdüğümüz soğanları ince ince kıyıyoruz. Maydanoz serpin.

Yükselen bulgurun üzerine 1 yemek kaşığı kimyon ve bir şişe sıvı nar suyu döküp kaşıkla iyice karıştırıp sosu yediriyoruz.

Yeteri kadar zeytinyağı ekleyin ve karıştırın.

Taze doğranmış soğan ve maydanozu koyup karıştırıp servis tabağına alıp servis ediyoruz.

Başvuru yapanlara bol şans.

Bol nar ekşisi olanlar hazır olmasın, afiyet olsun 😋

Nar suyu varsa az kullanılır, damak zevkinize göre ekleyebilirsiniz.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın