medyauzmani.com

Pastacılık Pamuklu Pastacılık – En Sevdiğim Yemek

Peynirli Pamuklu Börek tarifi için hamuru yoğuracağımız un dışındaki her şeyi ekleyip iyice karıştırıyoruz.

Daha sonra unu azar azar ilave edip hamuru güzelce alıp ele yapışan bir hamur elde ediyoruz.

Daha sonra üzerini bir bezle örtüp hamurun kaynamasını bekliyoruz.

Ekmeğimiz kabarınca istediğimiz gibi yapıyoruz, peynirle yaptım.

Yağlı kağıt serili fırın tepsisine hepsini koyuyoruz.

Daha sonra üzerlerini bir bezle kapatıp mayalı tepsiye alıp yarım saat kadar bekletiyoruz.

Süre sonunda keklerin üzerine yumurta sarısını sürüp önceden ısıtılmış 180° fırında pişiriyoruz.

Yapanlara kolay gelsin.

yemek ister misin 💖

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın