medyauzmani.com

Pazar Kahvaltısı ve Mantarlı Börek – Tarifler.net.tr – Pratik Tarifler

Pazar kahvaltısı ve mantarlı pankek nasıl yapılır? Ayrıca size fikir verecek 3 yorum var. Tarif tüyoları, binlerce tarif ve daha fazlası… Nilay Tulum Türk 25 dakika, basit gözleme, gözleme, hazır yufkalı gözleme, kahvaltılık tarifler, kahvaltılık yemekler, peynirli mantarlı gözleme, mantarlı gözleme nasıl yapılır, pazar kahvaltısı , pratik turta, börek pişirirsem pazar kahvaltısı nedir

6 3,5 5 1

Bu Beyaz Pazar sabahında insanların en çok eğleneceği yer sıcacık evleri. İşte bu harika sabahı ziyafete dönüştürmek sizin elinizde, dilerseniz bu sabah bu mantarlı pankekleri deneyin.

Bir çok kahvaltı seçeneğimiz var, beğendiyseniz en sevdiğim kahvaltılık şişlere uğrayın.

Tabii ki sadece sabahları değil her öğünde yenebilecek basit, pratik ve lezzetli bir tarif. Bu arada ben de çeşit olsun diye peynir ve salam yaptım, herkese iyi günler!

Mantarlı ekmek için biraz taze beyaz peynir veya çedar peyniri de kullanabilirsiniz.

Ayrıca birbirinden lezzetli tariflerim için Kahvaltı kategorisini ziyaret etmeyi unutmayın 🙂

Aşk…

Pazar Kahvaltısı Mantarlı Börek Tarifi İçin Malzemeler

    2 adet yufka 250 gr mantar 1 küçük kuru soğan 2-3 yk ince kıyılmış maydanoz 2 yk zeytinyağı tereyağı tuz karabiber

Pazar kahvaltısı ve mantarlı börek tarifi nasıl hazırlanır?

Yemeklik doğranmış soğanı tavaya alıp zeytinyağı ile kavurun. Pembeleşince doğranmış mantarları, tuzu ve karabiberi ekleyin. Mantarları suyunu salıp çekene kadar pişirin ve ocaktan alıp soğumaya bırakın. Soğutulmuş maydanozu ekleyin. Yufkaları tezgaha dizip ortalarına mantarlı harcı yayın ve dilediğiniz kadar peynir serpin. İlk olarak, hamuru sağ ve sol kısımlar ortada birleşecek şekilde katlayın ve size bakan kenarlarına ince bir yumurta akı şeridi uygulayın. Ardından, bir kare oluşturmak için folyonun üstünü ve altını katlayın. Teflon tavayı ısıtın, biraz tereyağı ekleyin ve erimesini sağlayın. Hazırladığınız gözlemeyi kızgın tavaya koyun. Yapışmaması ve yüzeyinin yağlanması için hafifçe sallayarak pişirin. Pankekin bir tarafı kızarınca diğer tarafını çevirin ve resimdeki gibi kızarana kadar pişirin. Pişen böreği kesme tahtasına alın ve dilimleyerek servis edin.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın