medyauzmani.com

Pazı kızartması – Tarifler.net.tr – pratik tarifler

Hilal Han. Bugün bizimle çok besleyici bir tarif paylaştı. Bacakları ve pazıları değerlendirmemiz için bize rehberlik etti. Kendisine ve arkadaşına çok teşekkürler. Ellerine ve emeklerine sağlık…

Hilal Han. Karadeniz yöresinin yemeklerini çok seviyorum, en çok sebzeleri kullanışlarını beğeniyorum dedi. Kabuklarından bir şeyler bile yapabilirler. O da çok lezzetli. Biri de can dostum, can dostum Özlem Girsunlu. Pazı dürdükten sonra saplarını atmamamı söyledi ve bu da nefis bir tarif. ben de denedim Tadı omlet gibi. Ama en önemlisi… pazılar kaybolmamıştı.

Teşekkür ederim sevgilim.

Fırında Patates Tarifi İçin Malzemeler (Bizook)

    1 avuç sap, yapraklarından ayrılmış 2 yumurta 1,5 yemek kaşığı un Tuz Karabiber Kırmızı Biber Kimyon

yapılışı:

Pazı sapları ayıklanır, iri saplar 2-3 parçaya bölünür. Yumuşayana kadar haşlayın ve süzün. Bir kapta unu biraz su ile krem ​​kıvamına getirin. Yumurtaları kırın, iyice çırpın ve karışımı pazı saplarına karıştırın. Baharatlarımızı istediğiniz miktarlarda serpin. Az yağlı teflon tavada iki tarafını da pişirin.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın