medyauzmani.com

Pembe Tavşan – En Sevdiğim Yemek

Ortada düz bir tabak bulunur ve tavşanın yüzü ve gövdesi iki dilim salamdan yapılmıştır.

Kalan iki parça salam bacaklarından kesilerek küçük parçalar haline getirilip kenarlarından, kulaklarından ve ellerinden olan parçalar da kullanılır.

Ayaklar ekmek hamurunun iç kısmından hazırlanır.

Siyah zeytin ikiye bölünerek gözler bitirilir.

Çedar peyniri ağız kısmını yapmak için kullanılır.

Burun ve kalp için kullanılan domatesler en iyi uçlarla bıçak yardımıyla yapılır.

Çiçek yaprakları ve maydanoz yaprakları ile ağız çizgisi yapılarak bitirilir.

Afiyet olsun!

Not: Çocuklar için eğlenceli bir yemek olarak hazırlanabileceği gibi, çocukların da hazırlayabileceği faydalı bir “Pembe Tavşan” olabilir.

Dilerseniz biz yetişkinlerin kahvaltı sofralarında da hazırlanabilir.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın