medyauzmani.com

Portakal Soslu Muhallebi Fincan – Tatlılarım

Bardak pudingi ve Portakal Çorbası için bir tencereye süt, şeker, un, nişasta ve vanilyayı ekleyip çırpma teli ile karıştırarak pişirelim.

Puding pişince ocaktan alın, kremayı ekleyin, iyice karıştırın ve kalanını kaplara koyun.

Rondodan aldığımız bisküvi kaşığını koyalım ve muhallebi şeklindeki kuplara muhallebi bisküvileri de dağıtalım.

Portakal sosu için portakal suyu, şeker ve nişastayı iyice karıştırın.

Ocağa alıp pişirelim ve kaynamaya başlayınca ocaktan alıp bardaklara dökelim.

İstediğimiz gibi süsleyebiliriz.

Afiyet olsun!

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın