kabak tatlısı tarifim için malzemeler
- 3 büyük yeşil kabak
- 1 soğan
- 2 yumurta
- 1 yemek kaşığı mısır unu
- 2 bardak un
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 kase yoğurt
- 1 adet kabartma tozu
- 3 yemek kaşığı zeytinyağı
- 100 gram peynir
Pratik kabak tarifi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- İlk olarak kabakları tengenin en zayıf yerinden rendeliyoruz.
- Diğer malzemeleri de ekleyip güzelce yoğurun.
- Fırın tepsisine yağlı kağıt serip kaşık yardımıyla sıralar halinde alıp yağlı kağıdın üzerine koyuyoruz.
- 180 derecelik fırında pişirdikten sonra biraz ısıtalım. .
Fotoğraflı pratik kabak tarifi
Kabak Mücver’in pratik yazısı ilk olarak son anda Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da çıktı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]