Krep tavasında kızarmış tavuk için malzemeler
- 2 uzun yaprak milföy hamuru
- 1 soğan
- 1 adet tavuk göğsü
- 1 çay kaşığı domates salçası
- tuz
- çedar peyniri
- 1 yemek kaşığı sıvı yağ
Çorbalı börek tarifinde kızarmış tavuk nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Hamur işleri ikiye bölünür ve kaselere yerleştirilir.
- Ardından tavuk göğsünü küpler halinde kesin ve soğanı küpler halinde doğrayın.
- Ardından soğanları tavaya alıp bir yemek kaşığı sıvı yağda kavurun.
- Salçayı ekleyip kavurmaya devam edin, ardından tavukları ekleyip kavurun.
- Ardından tavuğu kasedeki puf böreğinin üzerine koyun.
- 180 derecelik fırına verin ve milföyleri kızarttıktan sonra üzerine kaşar peyniri serpin ve üzeri kızarana kadar fırında tutun. Daha sonra servis yapabilirsiniz.
Fotoğraflı bir pasta yemek tarifi kızarmış tavuk
“Bir kase puf böreğinde sote tavuk” yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]