medyauzmani.com

Puf Böreği ve Krem Şanti – En Sevdiğim Yemek

Puf Böreği ve Krem Şanti tarifi için öncelikle ılık süt, maya ve şekeri bir karıştırma kabına alıp karıştıralım.

Yumurta akı, sıvı yağ, krem ​​şanti, un ve tuzu ekleyip iyice karıştırın.

Yumuşak bir hamur olsun ki böreğimiz yumuşak olsun.

Hamuru ılık bir yerde bir saat mayalanmaya bırakın.

Mandalina büyüklüğünde bir hamur yapalım ister sade isterseniz peynirli yapabilirsiniz.

Tepside yaptığımız kekleri 20 dakika kurumaya bırakalım.

180 derecede altın sarısı olana kadar pişmeye bırakın.

Krem Şantili Puf Böreği hazır.

Afiyet olsun…

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın