Şanlıurfa Katmeri Kahvaltısı – En Sevdiğim Yemek

Merhaba arkadaşlar nefis tarifler ile karşınızdayım.

Şanlıurfa Katmeri Kahvaltı Tarifi için fındıklarımızı kavurmaya başlıyoruz, süt, şeker ve irmiği tencereye alıp koyulaşana kadar pişiriyoruz, kremayı alıp biraz soğumaya bırakıyoruz.

Tvada yağımızı eritip 1 adet alıp üzerine yağ ekliyoruz.

1 adet yufkayı koyup tekrar yağlayıp kremamızı 1 parmak kalınlığında yufkaların arasına koyuyoruz.

Fıstık serpip yufkamızı katlayıp yağsız kızartıyoruz.

Dilerseniz fındıklarımızı kremanın içine koyup sütle birlikte servis edebilirsiniz.

Kahvaltı sofralarınızı süsleyecek mükemmel bir tarif, umarım toksunuzdur, afiyet olsun

Şanlıurfa Katmeri Kahvaltı Tarifi Üretim Birimi Fotoğrafları:

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın