Sarımsak güveci et balık köfte tavuk yemekleri ile bandıra bandıra yemelik iştah açıcı bir meze..
Güçlü antioksidan ölarak şifalı.Özellikle Taşköprü sarımsağınız varsa 2 baş sarımsağı ayıklayıp diş diş doldurun güvece..
Pulbiber, tozbiber,kimyon,kekik ,tuz,karabiber ne baharatlar severseniz ekleyin.Üzerine de mis gibi Burhaniye zeytinyağı gezdirin.
Üzerini folyo ile kapatıp 180 C fırında 20 dk kapalı, üzeri açık 5 dk daha pişirin kızarsın. Afiyet olsun..
Tarifin videosu:
var siteLongVisitInterval = setInterval(function(){ clearInterval( siteLongVisitInterval ); ga('send', 'event', 'LongVisit', '15-seconds', 'Normal'); }, 15000);
window.fbAsyncInit = function() { FB.init({ appId : '625252620958088', xfbml : true, cookie : true, version : 'v2.9' }); };
(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = " fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
window.initializeSiteEvents = function(){ window.session = "false"; window.sessionURL = "/" ; window.sessionProfileURL = "/" ; window.sessionUnVerifiedEmail = "false"; window.allowCopy = "false"; } var OneSignal = window.OneSignal || []; OneSignal.push(function() { OneSignal.init({ appId: "ddbd8fe6-7d2c-430b-8c04-52a6fe5a181a", }); });
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]