Geçenlerde bu yemeği yaptım, işten sonra benim için çok kolay oldu, içine patates kızartması ve haşlanmış karnabahar ekledim. Rengarenk bir tarif oldu 🙂
Dersler:
2 biftek (yaklaşık 250 gram)
1 orta boy soğan
2 diş sarımsak
1 Erie çocuğu hakimdir
1 havuç
1 yeşil biber
1 orta boy tatlı patates
50 gram tereyağı
zaatar
karabiber
tuz
1 çay kaşığı domates salçası
1 çay kaşığı su
aliminyum folyo
Hazırlık:
Biftekleri yağda kızartın. Doğranmış soğanı ve ince kıyılmış sarımsağı bifteklerin üzerine ilave edip soğan pembeleşinceye kadar kavurun.
Patatesleri, domatesleri ve diğer sebzeleri ince ince doğrayın. Ayrı ayrı soğan ve sarımsakla birlikte kızarttığımız biftekleri alüminyum folyoya alıp üzerine hazırladığım sebzeleri ekliyoruz.
Daha sonra suda eritilmiş salçayı folyonun üzerine yayın ve üzerine koyun. 200 derecelik fırında yaklaşık 15 dakika sebzeler hafif kızarana kadar pişirin. pişir onu
Cipsleri açın ve servis tabağına alın. Ve yanına konserve fasulyeyi ekleyin. Süslemek için taze kekik kullanabilirsiniz.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]