Sebzeli et şiş – Tarifler.net.tr – pratik tarifler

Bu hafta biraz dinlenme ve okuma fırsatım oldu. Elimden geldiğince sık mutfağa girdim, aslında hep mutfaktayım ama okul ya da iş için olduğunda ve bunu sizinle paylaşamadığımda, yapmış gibi hissetmiyorum. fazla.

Bugünlerde ne kadar pratik olursa olsun, genellikle rosto ve yanında biraz bir şeyler yapıyorum. Yaptıklarım çoğunlukla yeşil salata ve soya soslu erişte veya Çin eriştesi.

Benim yaptığım gibi sade et sevmeyenler bu tarifteki gibi sade bir marine yapıp etlerinin daha yumuşak ve sulu olmasını sağlayabilirler. Tarifi hazırlarken evde tek başına kalan sebzelerden de faydalanabilirsiniz.

Burada başka bir Çin eriştesi tarifi bulabilirsiniz.

Aşk…

Sebzeli kuzu şiş tarifi için malzemeler

    300 gram kuzu kuşbaşı 6 mantar 2 yeşil biber 2 kırmızı biber 12 arpacık soğan Tuz ve karabiber

Et şiş için 6 adet şiş

Sebzeli kuzu şiş nasıl yapılır?

Et küpleri aynı boyutta değilse, daha büyük etleri eşit boyuta getirmek için küçültün. Pırasaları soyun ve yıkayın. Mantarları 4 parçaya kesin. Yeşil biber ve kapya biberi et büyüklüğünde doğrayın. Pırasa, mantar, et ve biberleri şişlere dizin. Kuzu eti, varsa dökme demir tavada, yoksa sıcak tavada, et hafifçe koyulaşana ve köşeleri resimdeki rengi alana kadar mühürleyin. Fırını 200 dereceye ayarlayın, köfteyi tuz ve karabiberle tatlandırın ve fırında 10-12 dakika pişirin. Lavaş, pilav veya erişte ile servis yapın.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın