Sebzeli Krep – En Sevdiğim Yemek

Kahvaltı sofralarına sığacak vitamin deposu için en lezzetli gözleme yapıyoruz.

Bol sebzeli bir tarif için önce bütün sebzeleri güzelce yıkayıp süzgeçten geçiriyoruz.

4 yumurta ve tuzu çırpma teli ile ekleyin.

Doğranmış yeşillikleri, maydanozu, dereotu, fesleğen ve taze soğanı, kapya biberi ve yeşil biberi küçük küpler halinde doğradık.

Sütü yumurtaya ekleyin ve karıştırın, unu ekleyin ve karıştırın.

Tüm sebzeleri ve karabiberi koyup tekrar karıştırıyoruz.Ocağın ortasına bir tava veya tava koyuyoruz.

Bir yemek kaşığı sıvı yağ ekleyin ve tavanızın büyüklüğüne göre 1 veya 1,5 yemek kaşığı gözleme hamurunu dökün.

Bir tarafı pişince diğer tarafını da pişirip tabağa alıyoruz.

Başka bir gözleme hamuru ile aynı şeyi yapıyoruz.

Sebzeli gözleme hazır.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın