medyauzmani.com

sezaryen yağlama

Kayseri Madeni Yağ Tarifi Malzemeler

dahili ücretler

  • Yarım kilo dana kıyma
  • 2 domates küp şeklinde doğranmış
  • 1 tatlı biber
  • 1 yeşil biber
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 orta boy soğan
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı kırmızı biber
  • 1 çay kaşığı kara biber
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • 1 çay kaşığı nane
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 1 su bardağı sıcak su

hamur için

  • 1.5 su bardağı su
  • 1.5 su bardağı süt
  • 5 su bardağı un
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı şeker
  • Bir paket varsayılan kuru

yukarı;

  • yoğurt

Yağlama sezaryen tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Öncelikle hamurumuz için su, süt, tuz, şeker ve mayayı karıştıralım.
  2. Unu kontrollü bir şekilde ekleyip mayalanana kadar bir kenarda bekleterek ele yapışmayan yumuşak bir hamur elde edelim.
  3. İçi için kıymayı sıvı yağ ve tereyağına atıp etin suyu çıkana kadar pişiriyoruz.
  4. Ardından soğan, biber, domates rendesi, baharatlar ve suyu ekleyip pişmeye bırakın ve pişince altını kapatın.
  5. Ekşi mayamızı 12 adet şeker çubuğuna bölelim ve ocakta teker teker sık ​​sık çevirerek pişirelim.
  6. Önce pişen lavaşın uçlarını bir iç harçla ıslatalım ve bir lavaş, iç harcı ve tekrar lavaş yaparak bitirelim.
  7. Son olarak üzerine yoğurt yapalım.

Resimli Kayseri yağlama tarifi

  • tatlı tarifi
  • Kayseri
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Bireysel tarifler
  • Urfa yemekleri
  • yağlama
  • Gıda

sonraki haber:

pırasalı turta

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın