medyauzmani.com

Sıcak Sulu Limonlu Salatalık Turşusu Tarifi

Deneyen ve tadına bakanlar daha çok seviyor. Hazır turşuyu turşunuzu yaptıktan bir hafta sonra mutlaka deneyin. Bu sefer limon denedim. Ben hep sirkeyle yaptım şimdi limon suyu masamızda. umarım beğenir ve afiyetle yersiniz

Sıcak Su Limonlu Salatalık Turşusu tarifi için öncelikle salatalıklarımızı güzelce yıkayıp bir kaç yerinden bıçak ucuyla delelim.

Aralarına ayırdığımız sarımsaklarla birlikte cam kavanozumuza koyalım.

Üzerine sıkılmış limon suyunu ekleyip kaya tuzumuzu dökelim.

İçine kaynattığımız içme suyunu kaynayınca dolduralım ve limon dilimlerini koyalım.

Sıcakken kavanozumuzun ağzını sıkıca kapatıp ters çevirelim.

1-2 saat bu şekilde bekledikten sonra serin ve kuru bir yerde muhafaza edebilirsiniz.

Sıcak su ile limonlu salatalık turşusu hazır.

Afiyet olsun…

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın