Soğan Dolması Nasıl Yapılır – Tariflerim

Soğan Dolması Tarifi için,

Soğan kabuklarını çıkarın ve yıkayın.

Yarıya kesin ve yedi dakika sıcak suya atın. onu kaynat.

Sudan çıkarın ve biraz soğumaya bırakın.

Bu arada, doldurmayı hazırlayın.

Soğanı dilimlere ayırın ve kabuklarını temizleyin.

Malzemelerin bir kısmını yerleştirin ve sarın.

Asma yapraklarını hafifçe kaynatın.

Soğanları (isteğe bağlı) tencerenin dibine arka arkaya koyun.

Ayrı bir tencereye hazırladığınız domates sosunu dökün ve üzerini bir yaylı taşla kapatın.

Bir saat pişirin.

Yaprakların içine bir şeyler koymak çok lezzetli.

İsterseniz domates sosuna nar suyu ekleyin.

Soğan dolması hazır.

Afiyet olsun.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın