medyauzmani.com

Straganoff – En Sevdiğim Yemek

Straganoff tarifi için,

Tavuk jülyen serpin.

Tuz, karabiber, biraz sıvı yağ ve köriyi ekleyip karıştırın.

Yemeklik doğradığınız soğanı tencereye alıp sıvı yağı ekleyip kavurun.

İnce doğranmış mantarları ekleyip pişirmeye devam edin.

Tavukları başka bir tavada karıştırın, mantarlı karışımı ekleyin ve karıştırın.

Tereyağı ve unu başka bir tencerede kavurun.

Süt, tuz ve hindistan cevizini ekleyip pişirin.

Pişen beşamel sosu tavuklu karışıma ekleyip karıştırın.

Turşu ile sıcak servis yapın.

İpucu: Tavuğu ve mantarları ayrı ayrı kızartıyorum ki lezzetleri birbirine karışmasın.

Straganof hazır.

Afiyet olsun.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın