Süt reçelli tart pasta çok pratik ve lezzetli

Sütlü reçelli börek malzemeleri çok pratik ve lezzetli bir tarif

kek tart için

  • 2 yumurta
  • 1 çay kaşığı şeker
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 1 çay kaşığı süt
  • 1 paket kabartma tozu ve vanilya
  • 2.5 su bardağı un

krema için

  • 1 kavanoz hazır süt reçeli
  • 1 çay kaşığı tereyağı
  • bir tutam tuz
  • 1 kase ceviz
Süt reçelli ekşili börek için çok pratik ve lezzetli bir tarif nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Yumurta ve şekeri beyazlaşıp köpük köpük olana kadar çırpın.
  2. Diğer malzemelerimizi ekleyip karıştırıyoruz. Karıştırdıktan sonra harcı kek kalıbına döküyoruz.
  3. Önceden ısıttığımız fırına koyup 180 derecede pişiriyoruz, süt reçeli ve tereyağını mikser yardımıyla 3-4 dakika çırpıyoruz.
  4. Pişen keki iyice soğumaya bırakıyoruz ve soğuduktan sonra kremayı döküp en son cevizle süsleyelim.

Süt reçelli tart pasta, resimli çok pratik ve lezzetli bir tarif

Çok pratik ve çok lezzetli süt-reçelli kek tart ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda ortaya çıktı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın